WOW-ROUTES: teambuilding met Vespa | Hageland

Teambuilding met Vespa scooters

De huur van Vespa scooters kan ook voor grotere groepen, met originele groepsactiviteiten. Ons evenementenbureau zorgt bij zo’n verhuur (bv. in het kader van een teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsevent) voor een volledig event op maat. Zo kunnen we tijdens de Vespa events voor u een passende Vesparoute uitstippelen met activiteiten zoals bv. een wijngaardbezoek. De rondrit kan starten op een locatie naar keuze of vanuit ons verhuurpunt in het Hageland (Vlaams-Brabant, vlakbij Leuven).

Wilt u een originele WOW! ervaring opdoen met grotere groepen? Bijvoorbeeld tijdens een teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsevent? Geen probleem! Ons evenementenbureau zorgt graag voor de juiste benodigdheden. Eerst en vooral natuurlijk de huur van onze Vespa scooters. We bieden deze voertuigen aan voor events met tot ca. 50 personen. U kan vervolgens zelf een route uitstippelen of dit overlaten aan onze experts. Zij hebben ondertussen de nodige ervaring opgebouwd om u een prachtige Vesparoute voor te schotelen. De door ons geplande routes zijn steeds voorzien van een bijgeleverde tablet met gps, die op het stuur van uw Vespa of scooter gemonteerd wordt. Deze tablet bevat ook een audiogids die tijdens de rondrit zorgt voor leuke weetjes over de streek. Tot slot kan u de events ook uitbreiden met tal van groepsactiviteiten. Enkele klassiekers zijn bijvoorbeeld een wijngaard- of brouwerijbezoek. Speciaal voor wie een teambuilding plant hebben we ook voor hen de nodige activiteiten voorzien: (foto)opdrachten, boogschieten of competitieve fysieke proeven. Interesse in zo’n event op maat? Contacteer ons dan snel om de mogelijkheden te bespreken. U kan wanneer u Vespa scooters huurt de toestellen laten leveren op een door u gewenste locatie of u kan de verhuur laten starten in ons verhuurpunt in het Hageland (Vlaams Brabant, nabij Leuven).

Combineer de verhuur van uw Vespa met:

  • Professionele gidsen
  • Creatie routes 
  • Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
  • Transport & levering voertuigen ter plaatse
  • Technische bijstand of permanentie 
  • Vergaderlocatie Food & drink service (ontbijt, broodjeslunch, picknick, BBQ, Breugelbuffet, pastabuffet, ..) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
  • Teambuildingsactiviteit (boogschieten, foto-opdrachten, quiz, ...)

TOP
reservatie@wow-routes.com