WOW-ROUTES: teambuilding met elektrische fietsen | Hageland

Teambuilding met elektrische fietsen

WOW-Routes doet niet alleen aan particuliere verhuur, we zijn ook actief als evenementenbureau. In die hoedanigheid verzorgen we uw event op maat: een originele teambuilding, een vrijgezellen- of familliefeest, bedrijfsevents,... Concreet zorgen we voor elektrische fietsen, fietsroutes en leuke groepsactiviteiten tijdens de fietstocht. U kan vertrekken vanuit ons verhuurpunt nabij Leuven (in het Hageland, Vlaams Brabant) of we zorgen ervoor dat de e-bikes geleverd worden op de door u gewenste locatie.

Op zoek naar een leuke, originele en sportieve teambuildingsactiviteit? Ons evenementenbureau helpt u graag verder! U kan bij ons terecht voor een verhuur van max. 90 elektrische fietsen. Dit overigens niet alleen voor een teambuilding. Ook andere soorten bedrijfsevents of een vrijgezellenfeest komen in aanmerking. Het event wordt volledig op maat georganiseerd. We kunnen bv. fietsroutes op maat aanbieden, waarbij we de e-bike of fiets voorzien van een tablet met navigatie en audiogids. Ook zijn er tijdens de de fietstocht zelf allerlei groepsactiviteiten mogelijk. We denken dan bijvoorbeeld aan een brouwerijbezoek, wijngaardbezoek of (foto)opdrachten of leuke teambuildingsspelletjes.

We hanteren speciale groepstarieven. Ontdek hier onze pakketten voor e-bike tocht met fotoopdrachten of e-bike teambuildings

Heeft u andere wensen of activiteiten in gedachte? We horen het graag! U kan de e-bikes laten leveren op een locatie naar keuze of vertrekken vanuit ons verhuurpunt nabij Leuven (in het Hageland, Vlaams Brabant). Hieronder een overzicht van de opties tijdens een verhuur.

Combineer de fietsverhuur met:

  • Creatie routes?
  • Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
  • Transport & levering voertuigen ter plaatse
  • Technische bijstand of permanentie?
  • Vergaderlocatie
  • Food & drink service (ontbijt, lunch, picknick, BBQ, Bruegelbuffet, pastabuffet, ...) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
  • Teambuildingsactiviteit (foto-opdrachten, competitieve fysieke proeven, boogschieten,...)

 

TOP
reservatie@wow-routes.com