WOW-ROUTES: teambuilding activiteiten met 2PK / 2CV, Hageland

Teambuilding met Citroën 2PK / 2CV

Een 2pk event boeken voor uw teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitstap? Ons evenementenbureau biedt een volledige 2cv service, helemaal op maat. We staan niet alleen in voor de verhuur van deze oldtimers maar voorzien indien gewenst ook leuke routes en bijpassende groepsactiviteiten. De huur van de 2pk voertuigen kan vertrekken vanuit ons verhuurpunt in het Hageland (Vlaams-Brabant, vlakbij Leuven) maar we kunnen ze ook leveren op locatie.

De Citroën 2PK, ook wel gekend als deux-chevaux (afgekort 2CV) of geitje, is een van de meest iconische wagens van het Franse automerk. Bij WOW-Routes hebben we van deze oldtimer zo’n 22 originele exemplaren voor verhuur. Ideaal dus voor wie binnenkort een leuke teambuilding of bedrijfsuitstap plant. Ook kan de huur van de 2PK voertuigen uitgebreid worden met fascinerende routes met tablet en audiogids. We beschikken tevens over een authentieke Citroën Méhari die mee in het voertuigen pakket kan worden aangeboden. Tot slot zijn er tijdens de rondritten uiteraard ook verschillende groepsactiviteiten mogelijk: een bezoek aan wijngaard of brouwerij, een picknick, ontbijt, BBQ, … Gaat het om een teambuilding hebben we hiervoor ook enkele speciale teambuildingsactiviteiten in ons gamma.

We hanteren speciale tarieven voor groepen. Bekijk hier onze pakketten voor 2PK-rally met fotoopdrachten en 2PK-teambuildings

Indien u andere activiteiten wilt plannen dan is dat uiteraard ook steeds mogelijk. Ons evenementenbureau opereert vanuit een verhuurpunt in het Hageland, Vlaams-Brabant (meer specifiek te Holsbeek, vlakbij Leuven) maar onze service is flexibel: ieder event kan volledig op maat worden afgestemd en u kan er dus ook voor kiezen om de oldtimers te laten leveren op een locatie naar keuze.

Hieronder een overzicht van onze 2cv event service:

  • Chauffeurs
  • Creatie routes?
  • Opmaak roadbook, audio-files met gps en gidsen
  • Transport & levering voertuigen ter plaatse
  • Technische bijstand of permanentie?
  • Vergaderlocatie
  • Food & drink service (ontbijt, broodjeslunch, picknick, BBQ, pastabuffet, ...) in ons verhuurpunt, op de wijngaard of op een andere mooie locatie
  • Wijngaard- of brouwerijbezoek
  • Teambuildingsactiviteit (fysieke proeven, foto-opdrachten, boogschieten, ...)

 

TOP
reservatie@wow-routes.com