WOW-ROUTES: verhuur 2pk, Vespa,.. | teambuilding | Tienen

Verhuur van oldtimers, elektrische fietsen en Vespa - omgeving Tienen

WOW-Routes doet aan de verhuur van originele voertuigen. In ons huur assortiment zitten elektrische fietsen, Vespa toestellen en diverse Citron oldtimers (een 2PK / 2CV, een DS,). Bij een verhuur kan u ook een themaroute boeken zo hebben we o.a. verschillende fietsroutes, een Hagelandroute en een bloesemroute. Ook voor een teambuilding en bijbehorende activiteiten kan u op ons rekenen. Ons verhuurpunt ligt in Holsbeek, nabij Tienen.

 Verhuur 2PK / 2CV | omgeving Tienen

De meest gekende oldtimer die we ter verhuur aanbieden is ongetwijfeld de Citron 2PK (ook wel gekend als 2CV). U kan uw verhuur van deze klassieker uitbreiden met de huur van een van onze themaroutes: onze GPS gidst u dan langsheen de mooiste plekjes van het Hageland terwijl een audiogids u informeert over de bezienswaardigheden die u passeert. Een 2PK verhuur vertrekt steeds vanuit ons verhuurpunt te Holsbeek, nabij Tienen.

 Verhuur Citron DS of Mhari | omgeving Tienen

Naast een 2PK kan u bij ons ook terecht voor de huur van twee andere Citron oldtimer modellen: de Citron DS en de Citron Mhari. In beide gevallen kan u de verhuur inplannen voor een volle of halve dag. De Citron DS is een elegant klassepaardje dat plaats biedt aan zon zon 5 personen. Bij een verhuur van de Mhari is er minder plaats voorzien: in het halfopen design van deze stoere terreinwagen passen slechts 2 personen. U kan deze oldtimers huren in ons verhuurpunt te Holsbeek, in de omgeving van Tienen.

 Verhuur elektrische fietsen | omgeving Tienen

Ook voor een verhuur van elektrische fietsen ben je bij WOW-Routes aan het juiste adres. Iedere fiets kan uitgebreid worden met een kinderzitje of een kinderkar zodat ook de kleinsten meekunnen. Daarnaast kan je de verhuur ook uitbreiden met een van onze fietsroutes in thema (bv. een bloesemroute, een Horstroute,). Tijdens zon fietsroute wordt er een GPS op je fietszadel bevestigd en zorgt een bijgeleverde audiogids voor leuke weetjes over de streek. Iedere fietstocht start in ons verhuurpunt te Holsbeek, nabij Tienen.

 Verhuur van Vespa brommers | omgeving Tienen

Ons verhuur aanbod omvat ook een grote vloot Vespa toestellen. Bij iedere huur kan u ook een van onze themaroutes huren. Een zeer geliefde Vesparoute is zo bijvoorbeeld de bloesemroute, een rondrit met langsheen de prachtig bloeiende wijn- en fruitgaarden van Hageland. De verhuur van zon themaroute omvat een GPS met route en een audiogids die u tijdens de tour wat meer vertelt over de streek. Interesse in zon Vespa rental? Ons verhuurpunt ligt middenin het Hageland, nabij Tienen.

 Teambuilding of ander event op maat met 2PK / 2CV | omgeving Tienen

WOW-Routes verhuurt niet alleen voertuigen aan particulieren, ook organisaties kunnen bij ons terecht voor een huur van meerdere 2PK (2CV). Dit bijvoorbeeld in het kader van een teambuilding, bedrijfsuitstap, vrijgezellenfeest of ander event. Tijdens zon verhuur kunnen we ook verschillende leuke groepsactiviteiten voorzien. We denken dan aan activiteiten zoals foto (opdrachten) of een bezoek aan een museum of wijngaard. Zelf ideen? Tijdens zon groepsverhuur van 2PKs kan er volledig op maat gewerkt worden. Zo vertrekken teambuildingsactiviteiten meestal vanuit ons te verhuurpunt te Holsbeek (nabij Tienen) maar kan u het toestel ook op locatie laten leveren.

 Teambuilding of ander event op maat met elektrische fietsen | omgeving Tienen

Een vrijgezellenfeest of teambuilding met een elektrische fiets? Bij WOW-Routes verhuren we niet alleen voor particulieren, ook organisaties kunnen beroep doen op onze diensten. Deze diensten omvatten niet alleen de verhuur van de elektrische fietsen, we zorgen ook voor leuke omkaderende activiteiten tijdens de fietstocht. Zo voorzien we uiteraard passende fietsroutes, maar ook groepsactiviteiten zoals een bezoek aan een escape room of een wijnproeverij op een van de nabijgelegen wijnakkers. Onze e-bikes worden gestockeerd in ons verhuurpunt in Holsbeek, een verhuur vertrekt doorgaans daar maar we kunnen de e-bike toestellen ook op locatie komen leveren. Het verhuurpunt ligt vlakbij Tienen.

 Teambuilding of ander event op maat met Vespa | omgeving Tienen

U wilt een originele teambuilding, bedrijfsevent, vrijgezellenfeest of een ander groep event organiseren met Vespa toestellen? Als evenementenbureau kunnen we ook helpen met de organisatie van het event, volledig op maat van uw organisatie. Naast de verhuur van het gewenste aantal Vespa toestellen zorgen we dan ook voor een leuke teambuildingsactiviteit zoals een themaroute, een schattentocht of een wijngaardbezoek. Een huur begint doorgaans in onze opslagplaats te Holsbeek, vlakbij Tienen.

 Actieve themaroutes | omgeving Tienen

Verschillende van onze themaroutes hebben een actieve en sportieve component, ideaal zowel voor groepsuitjes met het gezin, als voor groepsactiviteiten bv. in het kader van een teambuilding. De voertuigen bij uitstek voor zon actieve uitstapjes zijn natuurlijk onze elektrische fietsen, uiterst geschikt voor de meer heuvelachtige stukken van het Hageland. Ons verhuurpunt ligt middenin dit Hageland, op dichte afstand van Tienen.

 Avontuurlijke themaroutes | omgeving Tienen

U houdt van avontuur? Op onze WOW-Routes kan je ook verschillende avontuurlijke activiteiten boeken. Zo kan je bijvoorbeeld met een gehuurde Citron Mhari een softroadroute volgen. Wanneer u meerdere voertuigen huurt, bv. voor uitjes zoals een teambuilding kunnen we ook leuke extras organiseren zoals een schattenzoektocht of een katapultschietsessie. U vindt ons verhuurpunt te Holsbeek, dat ligt middenin het Hageland en in de omgeving van Tienen.

 Gezinsvriendelijke themaroutes | omgeving Tienen

Onze WOW themaroutes zijn uiterst geschikt voor een gezellig dagje uit met de hele familie. Naast de voertuigen en themaroutes zelf kan u uw Wow avontuur uitbreiden met enkele leuke gezinsactiviteiten. Zo vind u in ons aanbod activiteiten zoals een museum- of wijngaardbezoek. Huurt u een elektrische fiets dan kan u met een kinderzitje of -kar of de kleinste kinderen meenemen. Interesse in zon Wow avontuur voor uw familie uitjes? Ons verhuurpunt is gelegen te Holsbeek, middenin het Hageland en in nabije omgeving van Tienen.

 Museumroutes | omgeving Tienen

Enkele van onze themaroutes passeren ook langs een of meer musea. Zo is er bijvoorbeeld het museum van Aarschot, waar u niet alleen kan bijleren over de geschiedenis van de stad, maar ook over de geschiedenis van het bierdrinken. Daarnaast is ook het bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn in Rotselaar zeer aan te raden als stop op zon museumroute. Iedere route vertrekt vanuit ons verhuurpunt te Holsbeek, middenin het Hageland, nabij Tienen.

 Romantische themaroutes | omgeving Tienen

Ook voor romantische uitstapjes zijn onze themaroutes uitstekend. Trek een romantisch dagje weg met je vriend of vriendin en ontdek het prachtige Hageland met een van onze huurvoertuigen. Onderweg kan je verschillende leuke activiteiten inplannen zoals een bezoek aan een wijngaard of origineel museum. Op zon uitje is de Vespa misschien wel het voertuig bij uitstek voor koppels: je kan immers met zn 2 op het zadel. Interesse? Ons verhuurpunt ligt middenin het Hageland, goed bereikbaar vanuit Tienen.

TOP
reservatie@wow-routes.com