WOW-ROUTES: 2pk, vespa, oldtimer | fietsroutes Hageland


Ontdek het Hageland

Ons verhuurpunt ligt middenin het prachtige Hageland, een ideaal vertrekpunt voor een gezellig dagje fietsen of om met Vespa of oldtimer een tour te maken doorheen de streek. U kan in ons verhuurpunt niet alleen voertuigen, maar ook allerlei routes huren op maat van het gehuurde voertuig: een fietsroute door het Hageland, een Vesparoute langs de wijngaarden, ... Onze meest populaire Hagelandse fietsroutes zijn bv. de Bloesemroute en de Hagelandroute. Omdat heel wat Belgische wijnen in het Hageland verbouwd worden, kan u uw route ook steeds uitbreiden met een wijngaardbezoek.

Het heuvelachtige Hagelandse landschap is rijk bezaaid met wijngaarden, fruitbomen en kastelen. Het Hageland is dan ook een uiterst geschikte streek voor een gezellig dagje fietsen, een romantische Vespatocht of een heuvelroute in een classy oldtimer. U kan bij WOW-Routes terecht voor de huur van een Vespa, elektrische fiets, Méhari, 2PK of Citroën DS. Zo’n verhuur vertrekt doorgaans vanuit ons verhuurpunt te Holsbeek, middenin het Hageland en vlakbij Leuven. Naast een voertuig kan u er voor een kleine meerprijs ook een van onze uitgestippelde themaroutes boeken. De bijgeleverde tablet waarop niet alleen de route wordt gegidst, maar ook een audiogids voor entertainment zorgt, leiden je tijdens je tour langs de mooiste plekjes van het Hageland. Klassiekers in ons aanbod zijn o.a. de Hagelandroute en de Wijnroute.
Het Hageland bevat heel wat prachtige bezienswaardigheden die samen met de vele fietsroutes een speerpunt vormen van het toerisme in dit deel van Vlaams Brabant. In het Hagelandse worden er bijvoorbeeld heel wat Belgische wijnen geteeld. Indien u wenst kan u tijdens uw uitstap ook een stop inplannen bij zo’n lokale wijnbouwer om er te proeven van de lokale godendrank. Nog een aanrader is de seizoensgebonden Bloesemroute. Deze route staat volledig in het teken van de bloesemende fruitgaarden van het Hageland en is als dusdanig slechts tijdens een bepaalde periode van het jaar beschikbaar. Of u nu gebruikt wilt maken van een oldtimer, Vespa of een van onze elektrische fietsen: de natuurpracht die je tijdens deze route zal tegenkomen, zal je voor geen geld willen missen!
TOP
reservatie@wow-routes.com