WOW-ROUTES:

Kindvriendelijke themaroutes

Tijdens de vakantieperiode bieden we drie nieuwe, kindvriendelijke routes aan.

PROMO - Kinderen en de geit

Fun voor jong en oud! Huur een geitje of Vespa en ontdek een maisveld-doolhof, een speelbos en een ezel- of geitenboerderij. Proef een ijsje van geitenmelk of een andere lekkernij op één van de gezelligste terrasjes. Je betaalt tijdelijk 15% minder

Bovenstaande promo is niet boekbaar op maandag en dinsdag. Wil je toch graag een uitstap doen op één van deze dagen? Niet getreurd, want we hebben nog een andere promo voor jou in petto: als je kiest voor het 2PK-Picknickarrangement, dan krijg je je picknick helemaal gratis! Kies zelf onderweg een leuk plekje uit om hiervan te smullen.

ZOMERACTIE - Rode Ridderroute

Kruip bij mama of papa achterop de Vespa of in de 2PK en ontdek de streek rond het Kasteel van Horst - de thuisbasis van de Rode Ridder. Met een kaart en aanwijzingen ga je op tocht om het gestolen ridderschild terug te vinden!

ZOMERACTIE - De Ezelroute

Trek je er graag op uit maar liefst zonder veel te trappen? Op de rug van onze stalen WOW-ezels (e-bikes) glijd je over de Hagelandse heuvels. Je komt langs mooie uitkijkpunten en leuke (kindvriendelijke) stops.

Op je stuur hangt een tablet met een uitgestippelde Ezelroute. Je spullen kun je kwijt in de twee rieten manden aan de zijkant. En met de praktische fietskarren kunnen ook de (kleine) kinderen mee. Eens vertrokken kun je volop van het mooie uitzicht genieten!

TOP
reservatie@wow-routes.com