WOW-ROUTES: Vespa verhuur, 2pk en oldtimerverhuur | Hageland

Ontdek het Hageland met een Citroën (2PK, DS, Méhari), elektrische fiets of Vespa.

Eindelijk !!! WOW Routes Hageland is opnieuw open ! 

Maak kennis met de vernieuwde routes die verrijkt zijn met leuke audioverhalen en quizvragen. Fantastisch om ondermeer met het gezin te doen.

En dit kan al een vakantiegevoel geven voor enkele uurtjes, boek je een hele dag Hageland is het net of je een weekje weg was.

Maak kennis met onze vernieuwde en duurzame vloot: e-Bikes, e-Vespa, e-Méhari ... 
Onze Citroen 2 PK blijft natuurlijk van de partij een onvergetelijk avontuur dat je moet mee maken.

Boek hier op onze vernieuwde website:


Volg ons zeker op sociale media er komen binnenkort veel nieuwe leuke activiteiten bij ...

Ook onze events starten binnenkort opnieuw op.

Tot snel

WOW-routes Team 

 

U kan bij ons terecht voor een verhuur van elektrische fietsen, Vespa scooters en originele oldtimers zoals een 2PK, Méhari en Citroën DS. U kan bij zo’n verhuur beslissen om door ons uw route op maat te laten uitstippelen of kiezen voor een van de themaroutes uit ons aanbod. Zo hebben we tijdens het bloesemseizoen een speciale bloesemroute ter beschikking (ideaal om met de e-bike of Vespa te rijden) en kan u het hele jaar de mooiste plekjes van het Hageland ontdekken op onze Hagelandroute. Iedere themaroute is inclusief tablet met GPS en audiogids. Daarnaast bieden we ook verschillende nevenactiviteiten aan zoals een bezoek aan een wijngaard, brouwerij of een picknickarrangement.

Wilt u meerdere voertuigen huren? Geen probleem! Een teambuilding, bedrijfsuitje of ander event kan volledig op maat gepland worden. Zo kan u voor teambuildings naast onze standaard activiteiten zoals een wijngaardbezoek ook een typische teambuildingsactiviteit vastleggen. Een populaire activiteit is bijvoorbeeld een rally met ludieke foto-opdrachten, boogschieten of andere fysieke proeven. Ons verhuurpunt is gevestigd in het Hageland (nabij Leuven) maar indien gewenst kan ons evenementenbureau de gehuurde voertuigen vanuit dit verhuurpunt in Vlaams-Brabant leveren op een locatie naar wens.

TOP
reservatie@wow-routes.com